Halloween i SFO og klub

Af: Morten Christensen

Efter et års pause pga. coronaen var Odense Friskoles SFO og klub igen klar med den årlige halloweenfest, hvor 200 glade børn og voksne fejrede halloween i ”uhyggelige” omgivelser!

Der var spøgelseskælder, mumieværksted, Café De Døde Fingre, knæklysfange i gymnastiksalen og mange andre værksteder, børnene kunne besøge, og som afslutning et vildt ildshow på legepladsen.

Det er en rigtig sjov aften for børnene og personalet i SFO’en, da der hvert år er gjort rigtig meget ud af udklædningen blandt børn og voksne. Igen i år var der masser af zombier, flagermus, hekse, vampyrer og andre skræmmende væsner blandt børnene. Fantasien bliver sluppet løs og både de små 0.klasser og helt op til 4.-5. klasses ”klub”-børn har en rigtig god fælles oplevelse. Nogle af pigerne fra klubben fremførte en skræmmende zombiedans, som virkelig satte et indtryk hos det overværende publikum. 

 

Se Zombiedansen: TRYK HER

Halloweenaften på Odense Friskole er et fantastisk anderledes og spændende arrangement, hvor man virkelig mærker det gode fællesskab.