6. klasserne på Bornholm

Af Astrid og Clara, 6a

 

Mandag: Vi mødtes på Odense Banegård klokken 7.30 om morgenen og derfra tog vi toget til København. Vi skiftede til en bus, som kørte os til Ystad i Sverige. Så skulle vi tage en færge til Rønne. Færgen rystede lidt, men alle hyggede sig. Derefter ankom vi til Rønne og tog en bus til feriecenteret Storløkke i Allinge. Folk fandt deres hytter og gjorde klar til at købe ind til aftensmad. Vi lavede mad og hyggede vi os, lige indtil vi skulle i seng klokken 9:00.

Tirsdag: Vi stod op klokken 7:00 for at lave og spise morgenmad. Vi smurte madpakker og gjorde os klar. Klokken 9:00 tog vi afsted til Natur Bornholm, hvor vi lærte om Bornholms historie og deres dyr og væsner. Så tog vi en bus til Svaneke, hvor vi kiggede rundt i byen og købte bolsjer alle mand. Vi var hjemme klokken 16, hvor vi lavede aftensmad og tog en tur i poolen i det fantastiske vejr. Så var det tid til at sige godnat klokken 9:00.

Onsdag: Vi vågnede kl. 7.00 og gjorde os klar til dagen. Vi tog en bus til Helligdomsklipperne og gik en tur. Derefter tog vi på Bornholms Kunstmuseum og så en masse smuk kunst. Så gik vi til Gudhjem, hvor vi gik rundt og kiggede. Derfra tog vi en bus hjem, hvor vi lavede mad og hyggede os.

Torsdag: Torsdag morgen tog vi afsted mod Hammershus, hvor vi fik fortalt en masse om bygningerne og deres historie, det var så spændende at høre om. Man kunne næsten mærke alle de folk, der havde gået der i gamle dage. Da vi havde set Hammershus, skulle vi gå Hammerknuden rundt. Det var en tur på ca. 10 km. Vi blev mødt af det smukkeste natur med klipper og gigantiske sten. Vi mødte endda en lille flok køer, der lå og sov på stien! Da vi var kommet hele vejen rundt om Hammerknuden, blev vi belønnet med is i iskiosken. Tilbage på Storløkke skulle vi få styr på hytterne, for det gik hjemad næste morgen meget tidligt. Det var en god dag, men også hård.

Fredag: Fredag tidlig morgen klokken 7:30 skulle vi med bus fra Storløkke Feriecenter til Rønne. Derefter med færge til Ystad i Sverige, bus til København og tog til Odense.

Vi siger tusind tak til Simon, Josefine, Mikael og Pernille for denne her fantastiske tur.