8.B til uddannelsesmesse – online

Af: Sofie Gaardboe og Cecilie Korsgaard, 8b

I 8.B har vi været på uddannelsesmesse, der på grund af Corona blev afholdt online. Det var anderledes, men vi lærte meget. Vi ville dog ønske, det havde været, som det var planlagt i første omgang. Vi skulle undersøge forskellige typer af videregående uddannelser som f.eks. HF eller STX. Vi fik et bedre indblik i, hvordan de videregående uddannelser fungerer, og vi lærte mere om de forskellige valg, vi har.

Det hele startede med, at vi så en lille introduktionsfilm. Derefter fik vi nogle opgaver af vores lærer. Vi skulle selv undersøge to forskellige uddannelser – en erhvervsuddannelse og en gymnasial uddannelse. Vi skulle for eksempel undersøge erhvervsuddannelsen ”Motor, transport og teknologi”, og ”IB’en” som ingen af os kendte til. Vi fik åbnet vores øjne op for de mange forskellige muligheder, vi ikke kendte til.

Vi synes, det var en god oplevelse, der gjorde os klogere på de videregående uddannelser. Det gjorde os dog også lidt mere usikre på, hvad vi nu ville, fordi der er så mange forskellige uddannelser. Generelt var det en god oplevelse, men vi håber dog, at det ikke bliver online næste år.