8C i København

Af: Clara, Freya, Johanne, Tinne og Alma, 8C

 

8C var i uge 2 i København, for at indløse vores præmie, som vi sidste år vandt i en konkurrence om at lave den bedste kortfilm på Fyn.

Vi rejste med FlixBus tidlig tirsdag morgen, hvorefter vi indlogerede os på KFUM/KFUK i indre by, hvor vi skulle bo. Efter vi havde spist madpakker, købt ind og spillet kort, tog vi ind til Strøget hvor vi indløste vores første præmie, som var biografbilletter til hele klassen. I biografen så vi Knives Out”, som var en film der handlede om et mord. Efter det tog vi ud og spiste på Dalle Valle, hvorefter vi gik hjem og hyggede os med kortspil og popcorn.  

 Næste dag stod vi tidligt op, pakkede sammen og spiste morgenmad, fordi vi skulle mod Hvidovre, hvor vi skulle indløse vores sidste præmie, som var et stuntkursus på Station Next med en professionel stuntmand. Billederne er herfra.

Vi startede med at få instruktion, derefter varmede vi op og øvede os i at lave stunt, uden det gjorde ondt, og da vi havde øvet os, delte vi os i grupper og lavede små stuntfilm.

 Da vi var færdige ved Station Next, vendte vi snuden hjemad mod Odense. 

Det var en fed tur:-)