En fed uge på Bornholm

Af: Cecilie Godskesen og Emilie Porsgaard, 6.a

Billeder fra turen – TRYK HER

I uge 37 var 6.a og 6.b på Bornholm. Vi var ude og se en masse steder, fx Rytterknægten og Rokkestenen og en masse andet. Vi så alle disse fantastiske ting sammen med vores klasselærere Bitten, Søren, Hanne og Line.

Vi ankom til Rønne mandag kl. 14:00 og skulle køre i bus. Det var ret mærkeligt, for vi skulle alle have mundbind på. Vi kørte i 30 minutters tid og kom så til Storløkke Feriepark. Her blev vi inddelt i vores husgrupper og kom ind i hytterne, begyndte at pakke ud, hvorefter vi lavede aftensmad.

Tirsdag skulle vi køre bus, vi kom hen til Østerlars Rundkirke. Det var flot inde i kirken, vi gik op ad en smal trappe, op til loftet.

Senere kørte vi ud til Rytterknægten, der var meget langt ned, da vi stod øverst oppe, men også en pæn udsigt fra tårnet. Rokkestenen så vi også, vi prøvede at rokke med den, men vi kunne kun rykke den en lille smule.

Onsdag gik vi hen til Hammershus, vi havde en guide med på turen inde i Hammershus, som var rigtig stort, og det var virkelig spændende. Vi lavede skuespil, og hun fortalte os om, hvordan det var dengang, og hvor strategisk det hele var.

Torsdag gik vi hen til Gudhjem, hvor vi fik is og kiggede lidt i nogle butikker, fx bolsjeriet. Vi var der ikke i så lang tid, før vi blev hentet med bussen, og så kom vi hjem igen.

 

Hver aften fik vi lov til at komme i poolen fra kl.19:00 til 19:30. Der var godt nok ikke nogen vippe, men der var en vandrutsjebane. Vi lavede brydekamp, hoppede fra kanten og andre sjove ting.Vi så også fjernsyn og spiste slik, popcorn og bolsjer.

Så tog vi hjem efter en dejlig lang uge.

Vi så en hel masse forskellige fede steder, men det fedeste var i hytterne og Hammershus. Det var en helt vild god, spændende, hyggelig og motionerende tur.

Tak for en god tur 6.a og 6.b