Halloween i SFO og klub

Af: Morten Christensen

Torsdag den 2. november var Odense Friskoles SFO og klub igen klar med den årlige halloween-fest, hvor 200 glade børn og voksne fejrede halloween i ”uhyggelige” omgivelser!
Der var spøgelseskælder, mumieværksted, Café De Døde Fingre, knæklysfange i gymnastisksalen og mange andre værksteder, børnene kunne besøge, og som vanligt et vildt ildshow på legepladsen.
Det er en rigtig sjov aften for børnene og personalet i SFO/klub’en, da der hvert år er gjort Virkelig meget ud af udklædningen blandt børn og voksne. Igen i år var der masser af zombier, flagermus, hekse, vampyrer og andre skræmmende væsner blandt børnene. Fantasien bliver sluppet løs og både små 0.klasser og helt op til 4.-5. klasses ”klub”-børn har en rigtig god fælles oplevelse. Nogle af pigerne fra klubben fremførte en skræmmende zombiedans, som virkelig satte et indtryk hos det overværende publikum.

Halloween-aften på Odense Friskole er et fantastisk anderledes og spændende arrangement, hvor man virkelig mærker det gode fællesskab.