Klubben skal på tur

Af: Mikkel Nielsen

 

I klubben tilbyder vi flere forskellige arrangementer ud af huset. For nylig var vi i skateparken tæt ved Skt. Jørgens Gade.

Børnene havde fået lov at medbringe deres eget løbehjul, rulleskøjter eller skateboard. Mange af dem mere end én ting, og det kunne være et slid at skulle frem og tilbage.

Da denne vandring endelig var tilendebragt, kunne børnene høste frugten af deres anstrengelser ved at få lov at styrte ned ad ramper og op af huller, mens de legede fange eller kongens efterfølgere.

Børnene pressede ofte de voksne til at køre med dem, så de voksne måtte afsted på rulleskøjter eller lånte løbehjul forfulgt af en hel skare af skrålende børn, der ihærdigt forsøgte at indhente eller indfange den flygtende voksne.

Nogle børn var utrættelige på disse rullende anordninger og blev glædeligt ved i de to timer, vi var afsted, mens andre børn søgte andre aktiviteter. De startede lege og spil op – igen i hæsblæsende tempo.

Fælles for alle disse glade og legende børn, når Klubben er på tur, er, at når der bliver kaldt til samling, fordi vi skal retur, så synes de tiden er gået for hurtigt og spørger ”Nej… skal vi allerede hjem.”

Men hjem skal vi, for mange har forældre, der venter på skolen, men snakken på turen tilbage drejer sig altid om de vilde ting, de har lavet, og om man nu også så, da de hoppede eller kørte i hullet for første gang på skateboardet.