Langrendstur til Norge med krop og natur

Af Oscar, Mathias og Tobias, 8b

 

Vores tur til Norge startede med, at vi kørte fra Odense Friskole kl. 7. Turen derop var selvfølgelig lang, men der var god stemning i bussen hele vejen. Vi ankom til Johnsgaard meget sent om aften, og vi fik med det samme vores hytter, så vi kunne gå i gang med at pakke ud. Det var nogen gode hytter, vi var landet i, og det var superhyggeligt at være i hytterne, når vi var der, men det meste af dagen var vi ude at stå på langrendsski.

Dagene på ski var rigtig gode. Vi lærte næsten alle sammen, hvordan man står langrend, vi kørte rigtig lange ture, og vi fik set en masse flot natur. Og når vi ikke var ude for at stå på ski, kælkede vi, vi havde fælles hygge i pejsestuen, og vi kom endda også ud og isbade.

Alle de ting og al den tid, vi brugte sammen udenfor skiturene fik vores fællesskab til at blive meget bedre, og man følte, at man kendte de andre på holdet meget bedre efter vores tur.

Alt i alt synes vi, at turen var virkelig god, og det kan helt klart anbefales at vælge krop og natur, hvis man overvejer det.